Sobre nosaltres

CAN TARRANC

Can Tarranc és una masia centenària situada a Tordera. Es tracta d’una finca privilegiada a 20 minuts de la costa brava i a 45 minuts de Barcelona. Situada sobre un turó envoltat de pinedes i jardins i que gaudeix de vistes a la muntanya.

Disposem de 20.000 m2 distribuïts en amplis espais: 4 salons interiors amb capacitat des de 10 comensals fins a 250, zones exteriors, espais comuns, diferents zones de jardins, 2 piscines, capella, cuina pròpia i 2 pàrquings privats.

Can Tarranc és una finca per desconnectar del soroll diari i submergir-se en un oasi de pau i tranquil·litat per gaudir-ne. La natura que envolta la casa fa un lloc únic i idíl·lic per a tots els sentits.

La nostra il·lusió és oferir-vos un lloc per celebrar qualsevol tipus d’esdeveniment: casaments, esdeveniments d’empresa, aniversaris, publicitat, shooting’s, presentacions d’empresa, presentacions de producte, team building, festes, fires, esdeveniments musicals.

Et garantim l’exclusivitat de la finca perquè en gaudeixis de manera especial en tota la seva esplendor sense esdeveniments simultanis.

Et convidem a venir per ensenyar-te els diferents espais i possibilitats així com els nostres serveis personalitzats per complir els teus desitjos.

No imposem serveis propis, tot és a l’elecció del client.

can-tarranc-events-skyline