Comunions

El dia de la Primera Comunió d’un fill és una data molt especial per tota la família. Veure com el fill o la filla participa, com els grans, de l’eucaristia és un gran regal per als pares.

Suposa un dels comptats instants en què hom té l’oportunitat d’assistir al creixement del nen. I és precisament per això, perquè la Primera Comunió no deixa de ser un dels esdeveniments cabdals de la infantesa, que cal celebrar-ho com es mereix: amb una gran festa on s’aturi el curs impetuós del temps.

A la cuina del Restaurant Can Tarranc

s’interpreta de forma sàvia la riquesa dels productes naturals de proximitat, tot agermanant la tradició del receptari català amb la innovació de les tendències més actuals. I, per descomptat, tenint molt en compte el paladar i les necessitats dels més petits.

Ara bé, el valor afegit de Can Tarranc l’estableix la seva ubicació privilegiada, gràcies a la qual esdevé el marc adient per garantir una festa de comunió inoblidable. Els nostres quatre salons, que poden arribar a acollir fins a tres-cents comensals, es combinen a la perfecció amb els nombrosos espais externs de què disposem per tal de gaudir d’un dia fantàstic a l’aire lliure. Ja sigui a les nostres terrasses o als nostres jardins, que ofereixen la possibilitat d’organitzar un bon grapat d’activitats per als nens, els més petits de la família s’hi sentiran com a casa. I això sense fer esment de la piscina, on durant tot l’estiu, hi poden completar la celebració amb una refrescant capbussada.

Els convidem a que vinguin un dia al restaurant i, tot prenent un cafè, ens expliquin la seva idea i els seus desitjos per aquest dia. Els mostrarem els diferents espais i veiem plegats els menús que proposem i les possibilitats que els brinda la masia.

Galeria

DEL NOSTRE RESTAURANT