Casaments

Com que estem convençuts que el dia del casament és un dels més feliços en la vida d’una persona, volem que sigui únic i inoblidable per a nuvis, familiars i amics. I allà on ens toca aportar el nostre granet de sorra, maldarem per fer realitat el seu somni. Per començar, a la Masia Restaurant Can Tarranc oferim a les parelles que ens fan confiança un espai idíl·lic en plena natura, al si d’una masia centenària completament restaurada i habilitada com a restaurant, on hem posat molta cura en tots els petits detalls de decoració. 

En les nostres instal·lacions interiors, disposem de quatre salons amb capacitat per acollir fins a tres-cents convidats. Pel que fa als espais exteriors, tan preuats pels nostres clients gràcies a un entorn natural privilegiat, val a dir que comptem amb terrasses amb detalls rústics i envoltades per frondosos jardins on hi destaca una piscina per als dies més càlids.

Pel que fa als proveïdors de Can tarranc,

Can Tarranc, té un llistat de col·laboradors, que no tenim cap dubte que, amb l’elecció dels nuvis i els nostres consells i assessorament, confeccionarem un casament que de ben segur no deixarà indiferent a cap dels convidats. Amb el nostre equip de professionals, aconseguirem fer el seu casament a mida cuidant fins a l’últim detall.

En definitiva, no hi ha res que ens estimuli més que involucrar-nos al màxim en tots els preparatius dels casaments que organitzem. Tot sigui per aconseguir que aquest dia tan especial esdevingui per sempre inesborrable en la memòria dels assistents.

Els convidem que vinguin, i tot prenent un cafè, ens expliquin la seva idea i els seus desitjos per aquest dia.

Els mostrarem els diferents espais i veiem plegats els menús i el reste de proveïdors que proposem i les possibilitats que els brinda la masia.

Galeria

DEL NOSTRE RESTAURANT