Batejos

El bateig és la celebració de benvinguda per antonomàsia del fill o la filla. Com a tal, constitueix una excusa excel·lent per congregar tots els éssers estimats en un acte joiós i compartir els millors desitjos per al nou nat. I, és clar, la cirereta per a aquesta cerimònia d’arribada de l’infant no pot ésser una altra que la celebració d’un bon àpat en companyia dels més propers.

En aquest punt és on precisament escriu dia a dia la seva història Can Tarranc, un restaurant de cuina tradicional catalana amb tocs de modernitat que malda per oferir menjar de qualitat i un servei acurat a la nostra clientela més jove i també més exigent. Res no ens faria més il·lusió que fidelitzar un públic de futur que continués atorgant-nos la seva confiança en successives celebracions.

Estem segurs que, a banda de la nostra oferta gastronòmica,

el visitant del nostre establiment sabrà valorar l’amplitud dels nostres interiors amb salons capaços d’allotjar fins a tres-cents comensals i apreciarà, a més de gaudir-ne, uns encontorns de somni i plens de màgia. I no ens referim només a les terrasses i jardins, o bé a la piscina per apaivagar la calor estiuenca, que integren el nostre espai exterior. No. Ni molt menys. Parlem també del turó envoltat de pinedes on s’enclava la masia i que, durant unes hores, permet descansar del tràfec de qualsevol nucli urbà.

Els convidem a que vinguin un dia al restaurant i, tot prenent un cafè, ens expliquin la seva idea i els seus desitjos per aquest dia. Els mostrarem els diferents espais i veiem plegats els menús que proposem i les possibilitats que els brinda la masia.

Galeria

DEL NOSTRE RESTAURANT