Aniversaris

La voluntat de compartir alegries i l’esperit emprenedor de Can Tarranc ens esperona a organitzar tota mena de celebracions. Una de les que considerem més entranyables és la festa de l’aniversari. No hi ha edats mentre hi hagi il·lusions.

Des de la festa dels quinze –tan rellevant als països americans–, o la que commemora l’arribada a la majoria d’edat, o bé les que culminen qualsevol decenni –la dels quaranta, cinquanta, vuitanta…–, per no parlar de la de l’exclusiu club dels centenaris… Hi ha moments únics que reclamen commemoracions sonades.

De tant en tant, val molt la pena endinsar-se en la nostàlgia i recordar

èpoques passades en companyia de la família i els amics i al voltant d’una taula ben parada, tot brindant plegats pel futur. En l’ambient rústic de Can Tarranc ho fem possible.

Disposem de quatre salons amb una capacitat màxima per a tres-centes persones, on els comensals gaudeixen d’una gastronomia basada en la més pura tradició de la cuina catalana. Això sí, les sorpreses són a l’ordre del dia gràcies a la moderna reinterpretació culinària que fem dels nostres plats. Quant als espais exteriors, la natura que envolta la masia justifica per si mateixa la visita. A més, el públic es trobarà molt a gust a les nostres terrasses o bé passejant pels frondosos jardins o, fins i tot, si el temps acompanya, fent una capbussada a la piscina.

Els convidem a que vinguin un dia al restaurant i, tot prenent un cafè, ens expliquin la seva idea i els seus desitjos per aquest dia. Els mostrarem els diferents espais i veiem plegats els menús que proposem i les possibilitats que els brinda la masia. També es pot fer la decoració dels espais de celebració al seu gust (garlandes, espelmes, globus, flors) per fer una festa més personalitzada.

Galeria

DEL NOSTRE RESTAURANT